Motius per viure a Sant Cugat

La ciutat de Sant Cugat del Vallès està situada a escassos quilòmetres de Barcelona. Aquest factor ha estat un dels motius que l’han convertit en un municipi molt atractiu. Sant Cugat es caracteritza per oferir una combinació perfecta de qualitat de vida, natura, serveis, comerços, establiments de restauració i una gran vida cultural i social...

La ciutat de Sant Cugat del Vallès està situada a escassos quilòmetres de Barcelona. Aquest factor ha estat un dels motius que l’han convertit en un municipi molt atractiu. Sant Cugat es caracteritza per oferir una combinació perfecta de qualitat de vida, natura, serveis, comerços, establiments de restauració i una gran vida cultural i social i a León Tomás et podem ajudar a robar un habitatge de compra o lloguer. Però hi ha altres motius que han erigit Sant Cugat en una de les ciutats més desitjades entre altres ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona, te’ls descobrim i t’expliquem per què hauries de considerar aquesta ciutat vallesana com un lloc per a residir-hi. Els motius per viure a Sant Cugat:

1. Comunicació ideal

Un dels principals avantatges de viure a Sant Cugat és la connexió que té. Compta amb unes connexions directes amb la capital catalana. A través dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb els quals pots arribar al centre de Barcelona en només 20 minuts. Això permet gaudir de la vida urbana i el moviment de Barcelona, però alhora viure en un entorn més tranquil i verd. A més, està molt a prop del Port de Barcelona, l’aeroport del Prat i altres vies de comunicació amb la resta de ciutats mitjançant l’AP-7, la B-30 o la C-16, entre altres.

2. Entorn natural

Sant Cugat està envoltat d’espais naturals com la Serra de Collserola, un dels pulmons verds més importants de la província. El contacte amb la natura són factors claus que aporten valor i benestar. A més, aquest entorn permet fer nombroses activitats a l’aire lliure amb la parella, els amics o la família.

3. Àmplia oferta comercial i gastronòmica

La ciutat ofereix una gran varietat de botigues de qualitat, algunes amb productes de proximitat, de manera que a la ciutat es pot trobar el que es busca sense sortir d’ella. A més, també compta amb locals i establiments de restauració de tota mena i diverses propostes gastronòmiques, que van des de cuina més tradicional, fins a opcions més modernes i internacionals.

4. Creixement empresarial

La ciutat alberga una gran varietat d’empreses des de les més petites fins a grans multinacionals i és un hub farmacèutic. A banda, diverses start-up han escollit Sant Cugat com a lloc on implantar-se atrets per la seva proximitat amb Barcelona i la seva alta qualitat de vida que ofereix als treballadors. Això també ha portat a un creixement econòmic, fet que genera noves oportunitats laborals i de negoci.

5. Qualitat de vida

Un altre motiu per viure a Sant Cugat és la qualitat de vida del municipi. Combina un entorn tranquil, amb carrers amples, zones verdes, i serveis de qualitat. A més, Sant Cugat destaca per la seva seguretat. És considerada una ciutat segura i familiar, ideal per gaudir d’una vida més relaxada.

6. Escoles de primer nivell

La ciutat també s’ha convertit en un pol d’atracció per a famílies atretes per la seva àmplia oferta formativa per a tots els nivells escolars des de les escoles bressol fins a universitats. En aquest sentit, a la ciutat hi conviuen un total de 60 centres educatius distribuïts en 25 escoles bressol, 11 escoles públiques d’infantil i primària, un institut-escola, 5 instituts de secundària, 8 centres educatius concertats, 8 centres educatius privats i dos centres d’ensenyaments artístics.